top of page

Autolimarija i autolakirnica

Povratak na cestu s novim sjajem

SLA Ante Perić još je od početka nesumnjivo jedna je od najmodernijih autolimarskih i lakirerskh radionica u Hrvatskoj. Ići u korak s razvojem tehnologije od prvih dana do danas, konstantno stručno usavršavanje i stalno ulaganje u nove alate i opremu za limarske radove i lakirerske premaze - to je naša poslovna formula. Važna je i odgovornost prema klijentima koji nam poklanjaju povjerenje, za uzvrat očekujući najbolje autoreparativne rezultate.   

 

 

LAKIRANJE PO VRHUNSKIM PARAMETRIMA STRUKE

 

Naš je prvi poslovni partner, kad je u pitanju lakiranje, visokokvalitetni autoreparativni brend R-M. Dio je poznatog svjetskoga koncerna BASF i nudi cjelovitu paletu inovativnih i ekološki prihvatljivih proizvoda. 

RM je odobrila autoindustrija uključujući sve renomirane proizvođače: Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Škoda, Volkswagen.  

 

 

IDENTIFIKACIJA BOJE MODERNOM TEHNOLOGIJOM

 

Posao je u slučaju većih oštećenja vozila (čak i do neprepoznatljivosti!) nezamisliv bez posebnog stola za razvlačenje šasije, kojim ga vraćamo u prvobitno stanje, ravnajući se po svim tehničkim specifikacijama.

 

Uz RM-ovu mješaonicu boja, špricane ton karte i automatski skener za određivanje točnog tona boje vašeg automobila, nema nijanse koju ne možemo dobiti, čime postižemo tzv. nevidiljivi popravak. 

 

Za finalnu vizualnu obradu koristimo novu termokomoru za lakiranje i sušenje automobila, koja zadovoljava najviše ekološke standarde. 

RADIMO PO IZVIDU ŠTETE

Obavljamo popravke i servise cjelokupne limarije vozila te svih oštećenja uzrokovanih prometnim nesrećama - za sve osiguravajuće i leasing kuće, pri čemu ugrađujemo samo originalne dijelove. 

 

Ne pokriva li vaš osiguravatelj saniranje štete i popravak vozila, kod nas zatražite savjet o izboru i ugradnji kvalitetnih zamjenskih dijelova, uz za vas najprihvatljiviji omjer uloženog i dobivenog.

 

Ne zaboravite da je najskuplji popravak nekvalitetan popravak.

 

U slučaju da ste primorani sami snositi trošak popravka, osim gotovinski, platiti možete svim kreditnim i debitnim karticama jednokatno ili na više rata, zavisno o svojim mogućnostima.

Galerija

slap2018_logo.png
  • Facebook Social Icon
bottom of page