top of page

Reference

Nagrade i priznanja za vrhunski rad

saloni Nadbiskupskog ordinarijata

stropna svjetiljka, detalj

Ante Perić od 2002. ima važnu licenciju Ministarstva kulture za zaštitu i očuvanje materijalnih kulturnih dobara, što označava niz vrlo osjetljivih i zahtjevnih poslova restauracije infrastrukturnih objekata od posebne kulturne i povijesne vrijednosti, ponajviše one sakralne.

 

Prema podacima zagrebačkog Zavoda za poslovna istraživanja Perić je 2002. najistaknutiji obrtnik u Lijepoj Našoj - u prvih je 5 posto po broju zaposlenih i prvih jedan posto po tradiciji!


​Obrtnička komora Osječko-baranjske županije dodjeljuje majstoru Anti 2004. Povelju za životno djelo, a 2007.g. za cjelokupni doprinos razvoju obrtništva i dugogodišnje svestrano sudjelovanje u društvenome životu prima Godišnju nagradu grada Đakova.

 

 

NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO I "ZLATNE RUKE"

 

Napokon, od Udruženja obrtnika Đakovo 2009., u godini svoga velikog jubileja, dobiva nagradu za životno djelo u povodu 40 godina rada.

Perić prima plaketu "Zlatne ruke" - HOK, Zagreb, 2011.

Ante Perić se od 2011. može pohvaliti plaketom "Zlatne ruke" s pisanim priznanjem, nagradom najvišeg ranga Hrvatske obrtničke komore pa je radionici to priznanje za izniman doprinos razvoju obrtničke djelatnosti na nacionalnoj razini. "Zlatne ruke" usto potvrđuju visoku razinu usluga u Perićevoj SLA radionici te hvalevrijedan doprinos strukovnoj šegrtskoj izobrazbi, humanitarnome radu i razvoju institucija komorskog sustava.

Nadbiskupski ordinarijat, pročelje

Poslovi koji su poseban ponos radionice

​Perićeve su najreference preko 30.000 prelakiranih automobila, brojne obnovljene crkve (izvana i iznutra), druge sakralne građevine i svjetovni objekti, obiteljske kuće i poslovne zgrade, škole, hoteli i javne ustanove, benzinske crpke, trgovački centri...

Pod budnim okom konzervatora i restauratora, stručnjaka Ministarstva kulture, najsloženiji izvedeni radovi su detaljno uređenje unutrašnjosti i pročelja zgrade Nadbiskupije uoči povijesnoga posjeta pape Ivana Pavla II. Đakovu
2003. i uređenje znamenitih salona - Crvenog i Zelenog.


Radionica je 2008. obnovila četiri velika sata s tornjeva katedrale svetog Petra u Đakovu, čime se posebno ponosi. Osim što su "umiveni" novom bojom, na njihove su kazaljke postavljeni 24-karatni zlatni listići.

 

Spomenimo još cjelovitu obnovu nadbiskupijskoga Vikarijata u Osijeku i župne zgrade u Zatonu pokraj Zadra te njenu preinaku za ljetni smještaj ministranata Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Galerija

Cijelu galeriju referentnih radova pogledajte na stranici Soboslikarsko-ličilački radovi

PRIJE LIMARSKE I LAKIRERSKE OBRADE

POSLIJE OBRADE

Za detaljnije informacije klinknite na stranicu Autolimarija i autolakirnica

slap2018_logo.png
  • Facebook Social Icon
bottom of page